torsdag 18. august 2011

S.P.Ø.K. blir grunnlagt

Det var en gang i det herrens år 2011 at Andreas ringte til Kristoffer og sa: Nå sitter jeg naken i badekaret og kom på en fantastisk ide!" Og historien har vist oss gang på gang at de beste ideer kommer ofte når man er naken og/eller bader. Andreas hadde en ide om en klubb, en ølklubb. For pappaer, stolte pappaer, som skulle hete Stolte Pappaers ØlKlubb.

Vi kom ikke så veldig langt den kvelden, men spiren var sådd og arbeidet med å lage verdens beste ølklubb var i gang.

S.P.Ø.K. er, som navnet hinter om, en ølklubb for fedre. Når man blir far blir man velsignet med naturens største under, men det er ikke til å komme bort fra at tiden med den gode ølen i sentrum blir redusert, for de fleste av oss. Litt av tanken bak er, at man kan møte andre i samme lykkelige situasjon, samt at når man drikker øl litt sjeldnere enn før, så kan man like gjerne drikke noe godt. Så da drikker vi øl fra rundt om i verden og anbefaler, eller avbefaler øl.
Som sagt drikker vi gjerne godt og interessant øl, og heller en rar roséøl fra Belgia eller en nattsvart tjæreøl fra Grimstad enn noe uinteressant øl fra de store bryggeriene.

Vel, det var starten, følg med for fortsettelsen.

Mvh S.P.Ø.K.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar